Odluka o upućivanju prijedloga Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pakra i Bijela na javnu raspravu

Odluka o upućivanju prijedloga Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pakra i Bijela na javnu raspravu

Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjem Požeško-slavonske županije donijelo je Odluku o upućivanju prijedloga Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pakra i Bijela na javnu raspravu.

Ovom Odlukom omogućuje se sudjelovanje javnosti i zainteresirane javnosti u postupku izrade Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pakra i Bijela.

Javni uvid u prijedlog Plana upravljanja područjem ekološke mreže Pakra i Bijela (u daljnjem tekstu: Prijedlog) započet će 01. ožujka 2023. godine i trajat će do 30. ožujka 2023. godine.

Javni uvid u Prijedlog može se dobiti svakog radnog dana od 8:00 do 13:00 u prostorijama:

Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije u Čazmi, Milana Novačića 13.

Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjem Požeško-slavonske županije, Županijska ulica 7, 34000 Požega.

Uvid u Prijedlog može se dobiti na internetskim stranicama:

  Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije https://www.zastita-prirode-bbz.hr/ ,

   Javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjem Požeško-slavonske županije, https://priroda-psz.hr/ ,Za vrijeme trajanja javnog uvida, prijedlozi, mišljenja i primjedbe javnosti dostavljaju se, zaključno s danom završetka javnog uvida, na sljedeće načine:

 • upisivanjem u knjigu primjedbi koja će biti dostupna na mjestu javnog uvida,
 • dati u zapisnik za vrijeme izlaganja,
 • dostaviti zaključno s danom javne rasprave u pisanom obliku na adrese :
  elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 • Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Bjelovarsko-bilogorske županije, Milana Novačića 13, 43240 Čazma,
 • Javna ustanova za upravljanje zaštićenim područjem Požeško-slavonske županije, Županijska ulica 7, 34000 Požega,

  Svi prijedlozi, mišljenja i primjedbe koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, potpisani imenom i prezimenom fizičke osobe, odnosno nazivom pravne osobe s adresom podnositelja prijedloga ili primjedbe, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnom uvidu.

  Javno izlaganje održat će se dana 13. ožujka 2023. godine (ponedjeljak) u Garešnici, u Hotelu Garić na adresi Kolodvorska ulica 1, 43280 Garešnica s početkom u 10:00 sati.

O Nama

logo bottom 2

MBS: 02463776
OIB: 49693572834
Žiro-račun: Addiko Bank d.d.
IBAN: HR1425000091501152117
Tel. 034/290-244
E-mail: 
zastita.prirode@pszupanija.hr

Pretplate

Image

natura 2000